2-meiden

Monkey's 3 en 4 jaar

Wij geven in diverse steden in Nederland ons succesvolle peuter en kleuter  ‘Warrior Skillz® Monkey’s  programma welke speciaal ontworpen is voor kinderen in de leeftijd van 3 en 4 jaar.

Kinderen in deze leeftijdscategorie willen graag spelenderwijs fysiek bezig zijn. Wij zien dat deze leeftijdsgroep zeker niet goed samengaat met de groep van 5/6 en 7 t/m 9 jaar omdat er in deze groep nadruk wordt gelegd op structuur en discipline. Zodoende hebben wij een oplossing gevonden om hen te voorzien van een eigen programma. In dit programma hebben wij de fase van hun ontwikkeling meegenomen waardoor ze vermaakt blijven en tegelijkertijd succesvolle vaardigheden ontwikkelen.

Fysiek – Ze hebben meestal een slechte hand – oog- voet coördinatie

 • We verwachten dat ze in eerste instantie hun armen laten vallen wanneer ze een stoot maken en zichzelf laten vallen wanneer ze een schop maken of wanneer ze moeten springen.
 • Het doel van ons programma is om hen te laten stoten zonder hun handen te laten vallen, schoppen en springen zonder om te vallen.
   

Intellectueel – Ze hebben meestal een beperkte woordenschat dus leren is doorgaans beperkt tot visuele en kinesthetische activiteiten.

 • Het doel van ons programma is om hen verbale instructies te laten uitvoeren zonder visuele demonstratie. Daarnaast is ons doel voor hen om regels en opdrachten te onthouden, zonder dat ze hieraan herinnerd worden.
 • We verwachten dat ze in eerste instantie hun focus verliezen wanneer de activiteiten te ingewikkeld zijn. Ook verwachten we dat ze zullen worstelen met opdrachten welke meer dan twee instructies hebben.
   

Emotioneel – Ze hebben meestal een sterke voorkeur en angsten, dus ze zullen hun normale grenzen aangeven wanneer hun emoties uit de hand lopen.

 • We verwachten dat ze weglopen van de mat als ze angst ervaren. We verwachten ook dat ze zichzelf afsluiten wanneer ze ergens van schrikken of wanneer het niet gaat zoals ze het graag zouden willen.
 • Het doel van ons programma is om hen te helpen met instructies en deze vol te houden door middel van een activiteit, zelfs als ze in eerste instantie emotioneel zijn.
   

Sociaal – ze zijn meestal erg egocentrisch (op zichzelf gericht). Dit komt mede door hun beperkte woordenschat, en het feit dat hun algemene vorm van communicatie vooral fysiek is.

 • We verwachten dat kinderen in deze leeftijdsgroep elkaars gedrag gaan imiteren door bijvoorbeeld zichzelf te laten vallen als andere kinderen ook op de grond liggen. Ook verwachten wij dat ze tegen elkaar aan botsen wanneer ze enthousiast zijn.
 • Het doel van ons programma is om ze te helpen met het aanleren van goede sociale vaardigheden zoals: een ander niet onderbreken wanneer een ander spreekt, pas een oefening doen wanneer hij/zij aan de beurt is en respect hebben voor elkaar
   

Stel niet uit, start met de Gratis Proefles


 

Sportschool Warrior Academy is dé plek voor Zelfverdediging en Persoonlijke ontwikkeling voor kinderen en volwassenen. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen zowel fysiek, mentaal, sociaal en emotioneel sterker te maken. Je bent verzekerd van de beste begeleiding en persoonlijke aandacht die nodig is om de doelstellingen te behalen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefles. Benieuwd welk lidmaatschap er bij jou past? Doe dan de gratis lidmaatschapstest.

Hoe kun je gemakkelijk, snel en gezond eten?

Ik mag gaan stoppen met het bijhouden van wat ik allemaal eet.

Lees meer

8 tips om meer uit jezelf te halen

Hier heb ik 8 tips om meer uit jezelf (je leven) te halen

Lees meer
Archief

Hoe kun je gemakkelijk, snel en gezond eten?

Ik mag gaan stoppen met het bijhouden van wat ik allemaal eet.

Lees meer

8 tips om meer uit jezelf te halen

Hier heb ik 8 tips om meer uit jezelf (je leven) te halen

Lees meer
Archief
 • "Tijdens de lessen leren de kinderen om respect te hebben, meer zelfbeheersing en om zich op de juiste manier te verdedigen."

  Lot van Santen, moeder van Bram
 • "Warrior Academy is voor alle kids een aanrader! Een goede leerlas waar ze in het leven iets aan gaan hebben."

  Ramona van Dijk, moeder van Bryan
 • "De trainers maken elke les weer leuk en leerzaam en laten iedereen op zijn eigen niveau aan zichzelf werken."

  Sharm Khan-Booth