Kids + coach

8 tips om meer uit jezelf te halen

Geplaatst op 26-02-2019

Zoals je waarschijnlijk weet van mij is dat ik ervan overtuigd bent dat er meer in ons zit dan wij eigenlijk denken, ik ben er zelf zeker van!

Hieronder heb ik 8 tips om meer uit jezelf (je leven) te halen:

1# Ik ervaar dat al je meer van jezelf verwacht dat je ook meer kan bereiken. Daag jezelf uit om meer te doen dan je eigenlijk van jezelf verwachte (gewoon omdat het mogelijk is!)

2# Als ik naar mijzelf kijk, mijn leven, mijn gedrag dan zie ik dat er een aantal punten zijn die verbeterd kunnen worden. Wat zijn de verbeterpunten van jezelf? Focus op deze punten, werk hieraan.

3# Heb ik genoeg zelfvertrouwen om mijzelf te zijn en niet het gedrag aanneem wat de ‘buitenwereld’ van je verwacht? Wees Jezelf, wees uniek (omdat je uniek bent! Je bent niet ‘een ander’)

 

4# Hoe kan ik uit het negatieve komen –en weg blijven- en kan ik de positieve weg bewandelen? Wat kan ik WEL doen waar ik invloed op heb?

5# Hoe beriek ik wat ik wil bereiken, het leven leiden waar ik altijd van gedroomd heb? Schrijf op papier wat je graag wilt bereiken (definieer je doelen), anders kunnen je hersenen niet focussen en raken ze verward.

6# Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik mijzelf, mijn gedachten niet gek laten maken door invloeden van buitenaf? Doe alles stap voor stap, maak een persoonlijk plan en werk dit plan stap voor stap uit. (je komt er wel, even geduld hebben)

7# Ik wil niet dat ik alleen gelukkig ben maar ook de mensen om mij heen wil ik gelukkig maken, mijn gezin, familie en vrienden. Investeer in anderen, geven geven, geven en nog eens geven en dan zul je pas oogsten. Als je niet investeert dan zul je niets krijgen, hoe meer je investeert hoe meer je terug zal krijgen.

8# Hoe kan ik de angst overwinnen om het gewoon te doen? Werk aan je zelfvertrouwen,  elke dag.

De bovenstaande tips waren gewoon een herinnering voor mij -en jou-

Youri

Deel dit bericht:

Hoe kun je gemakkelijk, snel en gezond eten?

Ik mag gaan stoppen met het bijhouden van wat ik allemaal eet.

Lees meer

8 tips om meer uit jezelf te halen

Hier heb ik 8 tips om meer uit jezelf (je leven) te halen

Lees meer
Archief

Hoe kun je gemakkelijk, snel en gezond eten?

Ik mag gaan stoppen met het bijhouden van wat ik allemaal eet.

Lees meer

8 tips om meer uit jezelf te halen

Hier heb ik 8 tips om meer uit jezelf (je leven) te halen

Lees meer
Archief
  • "Tijdens de lessen leren de kinderen om respect te hebben, meer zelfbeheersing en om zich op de juiste manier te verdedigen."

    Lot van Santen, moeder van Bram
  • "Warrior Academy is voor alle kids een aanrader! Een goede leerlas waar ze in het leven iets aan gaan hebben."

    Ramona van Dijk, moeder van Bryan
  • "De trainers maken elke les weer leuk en leerzaam en laten iedereen op zijn eigen niveau aan zichzelf werken."

    Sharm Khan-Booth