Kids + coach

Ga mee opzoek naar goede mensen

Geplaatst op 26-02-2019

Jij en ik willen beide succes hebben in ons leven, we willen andere helpen en goed zijn voor de mensen om ons heen. Zowel mentaal, fysiek, spiritueel en emotioneel een beter mens zijn.

Om dit te bereiken hebben we de ‘juiste’ mensen om ons heen nodig. Dit zijn de mensen die ons inspireren en motiveren om alles uit het leven te halen wat we willen bereiken. Die mensen die ons motiveren om meer van het ‘goede’ en minder van het ‘slechte’ te doen.

De gezegde: ‘Waar je mee omgaat daar wordt je mee besmet’ is in mijn ogen dan ook zeker waar. Ik heb mijzelf wel eens laten vertellen dat wij het gemiddelde zijn van de 5 (of was het 7?) mensen om ons heen.

Hierdoor ben ik ook meer bewuster geworden van de mensen om mij heen en probeer ik zoveel mogelijk negatieve mensen uit mijn leven te houden, op het begin was / is het misschien zwaar omdat dit soort mensen ook misschien wel dichtbij je staan maar op een gegeven moment zit het in je systeem en gaat het allemaal gemakkelijker.

Omdat ik mijzelf veel met zelfverdediging bezig hou, zie ik zelfverdediging dan ook in een veel bredere perspectief, minder dan het slaan of schoppen maar meer ‘hoe kan ik mijzelf verdedigen tegen negatieve mensen’

Met de juiste mensen omgaan IS zelfverdediging!

Laten we met zijn allen de slechte mensen uit ons leven halen en de goede mensen aantrekken.

Youri

Deel dit bericht:

Hoe kun je gemakkelijk, snel en gezond eten?

Ik mag gaan stoppen met het bijhouden van wat ik allemaal eet.

Lees meer

8 tips om meer uit jezelf te halen

Hier heb ik 8 tips om meer uit jezelf (je leven) te halen

Lees meer
Archief

Hoe kun je gemakkelijk, snel en gezond eten?

Ik mag gaan stoppen met het bijhouden van wat ik allemaal eet.

Lees meer

8 tips om meer uit jezelf te halen

Hier heb ik 8 tips om meer uit jezelf (je leven) te halen

Lees meer
Archief
  • "Tijdens de lessen leren de kinderen om respect te hebben, meer zelfbeheersing en om zich op de juiste manier te verdedigen."

    Lot van Santen, moeder van Bram
  • "Warrior Academy is voor alle kids een aanrader! Een goede leerlas waar ze in het leven iets aan gaan hebben."

    Ramona van Dijk, moeder van Bryan
  • "De trainers maken elke les weer leuk en leerzaam en laten iedereen op zijn eigen niveau aan zichzelf werken."

    Sharm Khan-Booth