2-meiden

Weten of Warrior Academy in Almere, Amersfoort en Lelystad dé sportschool voor jou is?

Past sportschool Warrior Academy bij jou? Ontdek het nu in 6 korte vragen (slechts 1 minuut invultijd). Deze korte test geeft inzicht in welk soort programma het beste bij jou past. Vul hieronder je gegevens in en klik op 'Verzenden'! We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op. 

Waarom deze lidmaatschapstest?

- Gratis: er zijn geen kosten voor invullen van de Warrior Academy lidmaatschapstest.

- Inzicht in jouw persoonlijke situatie: jouw antwoorden helpen ons bij het bepalen van het programma dat het beste bij jou past.

- Snel contact: we houden er niet van om mensen te laten wachten, dus nemen we snel contact met je op voor een kennismaking en een persoonlijk advies.

- De eerste stap naar een gezondere leefstijl: we hebben gemerkt dat veel mensen behoefte hebben aan 'starthulp' om (weer) een gezondere leefstijl aan te nemen. Dit is de ideale manier om je stap voor stap te supporten, om te starten en om vol te houden
 Meest gestelde vragen:
 

1. Zijn er kosten verbonden aan de lidmaatschapstest?

Nee, de lidmaatschapstest invullen is en blijft gratis en vrijblijvend.

2. Hoe gaat het verder na het invullen?

Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je om samen een persoonlijke kennismaking in te plannen. Tijdens die kennismaking kun je rustig sfeer proeven, terwijl we jouw wensen en de best passende programma's doornemen. Daarna bepaal je zelf of je er vertrouwen in hebt dat wij jou verantwoord kunnen helpen starten met je gezondere en fittere levensstijl. Net als de vele mensen voor jou.

3. Kan ik na de start nog van programma wisselen?

Ja natuurlijk. We beseffen dat het soms wennen is. Daarom is er ook regelmatig contact en overleg met je persoonlijke coach.

Sportschool Warrior Academy is dé plek voor Zelfverdediging en Persoonlijke ontwikkeling voor kinderen en volwassenen. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen zowel fysiek, mentaal, sociaal en emotioneel sterker te maken. Je bent verzekerd van de beste begeleiding en persoonlijke aandacht die nodig is om de doelstellingen te behalen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefles. Benieuwd welk lidmaatschap er bij jou past? Doe dan de gratis lidmaatschapstest.

Hoe kun je gemakkelijk, snel en gezond eten?

Ik mag gaan stoppen met het bijhouden van wat ik allemaal eet.

Lees meer

8 tips om meer uit jezelf te halen

Hier heb ik 8 tips om meer uit jezelf (je leven) te halen

Lees meer
Archief

Hoe kun je gemakkelijk, snel en gezond eten?

Ik mag gaan stoppen met het bijhouden van wat ik allemaal eet.

Lees meer

8 tips om meer uit jezelf te halen

Hier heb ik 8 tips om meer uit jezelf (je leven) te halen

Lees meer
Archief
  • "Tijdens de lessen leren de kinderen om respect te hebben, meer zelfbeheersing en om zich op de juiste manier te verdedigen."

    Lot van Santen, moeder van Bram
  • "Warrior Academy is voor alle kids een aanrader! Een goede leerlas waar ze in het leven iets aan gaan hebben."

    Ramona van Dijk, moeder van Bryan
  • "De trainers maken elke les weer leuk en leerzaam en laten iedereen op zijn eigen niveau aan zichzelf werken."

    Sharm Khan-Booth