groep

Welk abonnement past het beste bij jou?

Bij Warrior Academy krijg je een passend programma dat aansluit op jouw voorkeuren en wensen. Doe de online lidmaatschapstest en ontdek welk programma het beste bij jou past. Vul je gegevens in en klik op verzenden.

Jouw voordelen bij Warrior Academy in Almere, Amersfoort en Lelystad 
 

 • Persoonlijke begeleiding: jouw doelen en wensen hebben onze hoogste prioriteit. Daarom staat ons professionele team van trainers altijd voor je klaar met persoonlijke en individuele ondersteuning.
 • Persoonlijke aanbieding: voordat je lid wordt, ontvang je een aanbieding die precies is afgestemd op jouw wensen en doelen.
 • Uitgebreid aanbod: het aanbod van Warrior Academy omvat: zelfverdediging, weerbaarheidprogramma's, boksen, en meer.
 • Vertrouwde omgeving: bij Warrior Academy in Almere, Amersfoort en Lelystad train je in een persoonlijke en vertrouwde omgeving. 
   

Passend programma

Bij Warrior Academy krijg je een passend programma dat aansluit op jouw voorkeuren en wensen. Doe de online lidmaatschapstest en ontdek welk programma het beste bij jou past. Vul je gegevens in en klik op verzenden.Meest gestelde vragen:
 

1. Zijn er kosten verbonden aan de lidmaatschapstest?

Nee, de lidmaatschapstest invullen is en blijft gratis en vrijblijvend.

2. Hoe gaat het verder na het invullen?

Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je om samen een persoonlijke kennismaking in te plannen. Tijdens die kennismaking kun je rustig sfeer proeven, terwijl we jouw wensen en de best passende programma's doornemen. Daarna bepaal je zelf of je er vertrouwen in hebt dat wij jou verantwoord kunnen helpen starten met je gezondere en fittere levensstijl. Net als de vele mensen voor jou.

3. Kan ik na de start nog van programma wisselen?

Ja natuurlijk. We beseffen dat het soms wennen is. Daarom is er ook regelmatig contact en overleg met je persoonlijke coach.

Sportschool Warrior Academy is dé plek voor Zelfverdediging en Persoonlijke ontwikkeling voor kinderen en volwassenen. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen zowel fysiek, mentaal, sociaal en emotioneel sterker te maken. Je bent verzekerd van de beste begeleiding en persoonlijke aandacht die nodig is om de doelstellingen te behalen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefles. Benieuwd welk lidmaatschap er bij jou past? Doe dan de gratis lidmaatschapstest.

Hoe kun je gemakkelijk, snel en gezond eten?

Ik mag gaan stoppen met het bijhouden van wat ik allemaal eet.

Lees meer

8 tips om meer uit jezelf te halen

Hier heb ik 8 tips om meer uit jezelf (je leven) te halen

Lees meer
Archief

Hoe kun je gemakkelijk, snel en gezond eten?

Ik mag gaan stoppen met het bijhouden van wat ik allemaal eet.

Lees meer

8 tips om meer uit jezelf te halen

Hier heb ik 8 tips om meer uit jezelf (je leven) te halen

Lees meer
Archief
 • "Tijdens de lessen leren de kinderen om respect te hebben, meer zelfbeheersing en om zich op de juiste manier te verdedigen."

  Lot van Santen, moeder van Bram
 • "Warrior Academy is voor alle kids een aanrader! Een goede leerlas waar ze in het leven iets aan gaan hebben."

  Ramona van Dijk, moeder van Bryan
 • "De trainers maken elke les weer leuk en leerzaam en laten iedereen op zijn eigen niveau aan zichzelf werken."

  Sharm Khan-Booth